alexander jeugd met tshirt2.png
“Als de basis niet goed is, geraak je nooit verder. Het is onze plicht om te veranderen. Res Non Verba”
- Alexander Seghers
2013 : Politiek werkt zonnepanelen tegen

2013 : Politiek werkt zonnepanelen tegen

Vlaams minister van Energie Freya Van den Bossche wil de subsidies voor zonnepanelen verminderen van 90 naar 22 euro per 1000 kilowattuur. Amper vier jaar geleden was het bedrag nog 450 euro. De sector is daar niet over te spreken. Maar Van den Bossche vindt dat een overdreven subsidie niet eerlijk is tegenover mensen zonder zonnepanelen.

Lees meer...

Stel zonne- en waterstofenergie voorop in plaats van te debatteren over klimaatverandering, voordat er een sociaal-economisch ecologisch slagveld plaats zal vinden .We produceren elektrische auto’s … Maar waar komt die elektrische energie vandaan?

In tijden van oorlog kan er wel massaal tuig worden aangemaakt ….zonnepanelen nu voor ieder..op ieders dak ….en vlug wat !

"De waterkwaliteit gaat er weer op achteruit door bemesting"

"De waterkwaliteit gaat er weer op achteruit door bemesting"

Iedereen een eigen waterzuivering

Iedereen een eigen waterzuivering