alexander jeugd met tshirt2.png
“Als de basis niet goed is, geraak je nooit verder. Het is onze plicht om te veranderen. Res Non Verba”
- Alexander Seghers
Jonge gezinnen met buggy's in Brussel op straat tegen luchtvervuiling

Jonge gezinnen met buggy's in Brussel op straat tegen luchtvervuiling

Vanochtend was er een opmerkelijke betoging, van vooral jonge gezinnen met kinderen en buggy's, tegen de luchtvervuiling in de stad. Zo'n 200 mensen stapten mee. Het initiatief voor de manifestatie  ging uit van de organisatie Bruxsel'AIR. De deelnemers vinden dat de politiek de luchtverontreiniging onderschat en ze betogen met buggy's omdat vooral kinderen daar het slachtoffer van zijn. Met hun buggyparade vragen de betogers dat de verschillende overheden in het land het probleem ernstig nemen en er iets aan doen.

Lees meer...

Getuigenissen

Getuigenissen

Helft Vlamingen woont in regio met te veel fijn stof

Helft Vlamingen woont in regio met te veel fijn stof